Moodle НБУ

Новини

НОВ ВРЕМЕНЕН ОФИС НА НБУ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО В РАЙОНА НА УНИВЕРСИТЕТА

 
христо чукурлиев
НОВ ВРЕМЕНЕН ОФИС НА НБУ И ПРОМЕНИ В ДВИЖЕНИЕТО В РАЙОНА НА УНИВЕРСИТЕТА
от admin - понеделник, 31 юли 2017, 09:58
 

Уважаеми кандидат-студенти, студенти, колеги и гости на Нов български университет,


Уведомяваме Ви, че до 15 октомври 2017 г. ще се извършват строително – ремонтни дейности за подобряване на инфраструктурата в кв. „Овча купел“, включващи реконструкцията на ул. „Монтевидео“. Това обстоятелство налага въвеждането на временната организация за движение в района.

За Ваше улеснение Ви предоставяме схема, от която можете да се запознаете с обходните маршрути, както и с възможностите за паркиране около кампуса на Нов български университет.


Промяната в маршрута на автобусни линии №45 и №73 можете да проследите тук:
https://www.sofiatraffic.bg/bg/news/2696/promeniat-se-marshrutite-na-avtobusni-3
https://www.sofiatraffic.bg/media/uploads/POSOT%202_MONTEVIDEO_28.07.2017.jpg


За Ваше улеснение записването, консултациите и заверката на студентски документи ще могат да бъдат извършвани както в кампуса на Нов български университет, така и във временно открития офис в центъра на София. 

Заповядайте от 31 юли до 30 септември 2017 г. в офиса ни на ул. „Княз Борис I“, № 99 (зад Съдебната палата), където колегите ще Ви съдействат при записване за ТОП, класиране, прием, издаване на документи и др., и ще Ви насочат при избора Ви на курсове.

1991-2018 © New Bulgarian University
0.097
Информацията в Moodle НБУ е защитена от Закона за авторското право и сродните му права. Разпространяването й под каквато и да е форма,
с каквато и да е цел и в каквато и да е медия, носител или компютърна среда може да стане само със съгласието на Нов български университет.