Семейството на Левски.

СНИМКАТА Е НАПРАВЕНА НА 22 ОКТОМВРИ 1895 ГОДИНА -

В ДЕНЯ НА ОТКРИВАНЕТО НА ПАМЕТНИКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

  Новини

  Стипендии за обучение в магистърски и докторски програми в Южна Корея

  par admin admin,

  Посолството на Република Корея обявява конкурс за 8 стипендии, отпуснати от правителството на Република Корея за пълен курс на обучение на български граждани в корейски университет в образователно-квалификационната степен „магистър” или „доктор“.

   

   Всички детайли, срокове и нужна информация можете да намерите в прикачените документи.

   

   Начин на кандидатстване: кандидатите трябва да изпратят по пощата или да донесат лично в посолството всички документи и формуляри (попълнени на английски език) до 17:30ч. (българско време) на 17-ти март 2020г. Ако документите са пратени по пощата, трябва да бъдат получени в рамките на определения срок.

   

   

   

  Адрес на посолството: София, ул. Сребърна 2В, МобиАрт Билдинг, Етаж 4, 1407, София, България, Посолство на Република Корея.

   

  Уебсайт: www.studyinkorea.go.kr 

  За повече информация: korean-embassy@mofa.go.kr

  Станете експерт по онлайн експортни дейности – БТПП набира участници в пилотно обучение за нова професия

  par admin admin,

  Насоки към кандидатите, желаещи да се запишат за участие в обучението по проект DiVET

  Изискванията към желаещите да участват в пилотното обучение са: владеене на английски език на ниво B1 от Общата европейска референтна езикова рамка; основни умения в работата с ИКТ технологии;  базисни познания в областта на маркетинга и експортната търговия.

  Броят на участниците, които ще имат възможност да се включат в пилотното обучение в България е 30. Оттук можете да свалите формуляра за кандидатстване. След като го попълните, моля да го изпратите на ел. поща projects3@bcci.bg, заедно с необходимия набор от допълнителни документи, в срок до 10 февруари 2020 г.

  След извършване на подбора на участниците в обучението, на всеки одобрен кандидат ще бъдат предоставени потребителско име и парола за достъп до платформата за дистанционно обучение. 

  При въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с Димитър Паунов, мл. експерт Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти“, Българска търговско-промишлена палата, ел.поща: projects3@bcci.bg,тел. 02 8117 553.

   

  КОНЦЕРТ НА СУНА ДИНЧЕР И ВАСИЛ ХАДЖИГРУЕВ, (КОНТРАБАС) ОТ КЛАСА НА МАРГАРИТА КАЛЧЕВА

  par admin admin,

  Галерия УниАрт

  22.01.2020 18:00

  Участници:
  Суна Динчер и Васил Хаджигруев

  Акомпанимент:
  Нона Кринчева

  Концертна програма - Бах, Шуберт, Нино Рота, Борис Карадимчев

  Sujets antérieurs...