Уважаеми колеги,
тук можете да поставяте въпроси, да споделяте впечатления, както и опит.
Уважаеми колеги,
тук можете да поставяте въпроси, да споделяте впечатления, както и опит.
Кои въпроси най-често задават на държавния изпит по Бизнес Администрация ДО
Уважаеми админ,моля да ме осветлите за обема на разработваните от мен въпроси за държавен изпит,защото някои от тях обхващат 80-100 стр. от учебника.Знам,че най-важното,но все пак.Никой от присъстващите на срещата с Доц.Стефанов през есента в Пловдив не пише,жалко.
Уважаеми админ,моля да ме осветлите за обема на разработваните от мен въпроси за държавен изпит,защото някои от тях обхващат 80-100 стр. от учебника.Знам,че най-важното,но все пак.Никой от присъстващите на срещата с Доц.Стефанов през есента в Пловдив не пише,жалко.
Здравейте, аз искам да попитам дали текущият контрол ни освобождава от финален изпит. Имам само един курс, в който е упоменато че съм освободена. Също така искам да попитам какъв е минималният брой проценти, за да се счита един курс за завършен успешно.
Здравейте, ще се явявам на изпити, на които не съм се явявала от много години, може ли малко подробности, по отношение на това как протичат изпитите, кога са активни тесовете, от къде мога да сваля календара, индивидуалните протоколи на кого трябва да ги дам, как протичат самите изпити? Обучението ми е платено до края на 4ти курс бакалавър. Сърдечно Ви благодаря
поздрави
Моля, качете новите възможни дати за ваксинация.
В Мудъл начална страница все още стой от 12.10.21.
Ще е хубаво да виждаме новите дати и да можем да се възползваме за 2 ра ваксинация.
Благодаря