Вашата Коледа е важна за нас

Вашата Коледа е важна за нас

от admin admin -
Number of replies: 0

Скъпи приятели,

От 18 ноември 2020 г. до 8 януари 2021 г. Центърът за книгата на НБУ добавя нова задача към дейността си – да Ви помогне в подготовката на наближаващите празници, за да бъдат дните Ви по-ведри, изпълнени с така нужната ни днес вяра и надежда. Елате и вижте нашите предложения…

Напомняме Ви, че в книжарницата приемаме поръчки за заглавия на български издателства и ги доставяме в НБУ. Чули сте от приятели за нова интересна книга, издадена у нас? Знаете само автора или заглавието? Ще Ви консултираме и ще поръчаме книгата. Можете да я получите в книжарницата на НБУ в удобно за Вас време.

За колегите, които работят от вкъщи, също сме помислили. Направете своята заявка на litera@nbu.bg, като не забравяте да оставите име и телефонен номер за връзка. Няма ограничение в жанровете – детска литература, художествена или научнопопулярна, пътеводители за Вашите приключения през 2021 г. или новите заглавия на Издателството на НБУ.

И ОЩЕ!
В книжарницата сме подготвили изложбени пространства с актуални за сезона календари, бележници, ароматни свещи, луксозни химикалки и други. И за да е пазаруването още по-празнично… коледните артикули са с 10%, а книгите с 5% отстъпка!

Очакваме Ви!
Бъдете здрави!
Център за книгата