СЕМИНАР „ТРАВЪЛ БЛОГЪРИТЕ – НОВОТО ЯВЛЕНИЕ В ТУРИЗМА“

СЕМИНАР „ТРАВЪЛ БЛОГЪРИТЕ – НОВОТО ЯВЛЕНИЕ В ТУРИЗМА“

от admin admin -
Number of replies: 0

20.05.2019 - 11:20 ч. 

Корпус 1, Зала 409

Лектор:

Мария Стоянова

Модератор:

гл. ас. д-р Маргарита Мишева

Травъл блоговете са не просто хоби и начин да споделяш истории онлайн. Напоследък, блогърството се превръща и в една от най-атрактивните професии.

Какво точно означава да бъдеш „травъл блогър“, как се започва, какви рискове крие и как може да се превърне в доходоносна професия – на тези и още въпроси ще отговори Мария Стоянова, професионален травъл блогър и основател на Асоциацията на травъл блогърите в България.

Мария Стоянова е собственник на блога за пътешествия TravellingBuzz.com. Основател е на Асоциацията на травъл блогърите в България (astom.org), към която координира различни събития и блог трипове в страната и чужбина. 

Автор е на статии на български и английски език в редица сайтове. Чрез блога си, си партнира с над 100 фирми в туризма, част е от блог пътувания до Индия, Словения, Канарските острови и други.

Мария е бакалавър и магистър по „Икономика на туризма“. Следва докторантура по същата специалност. Към момента е Content Manager в Travel Massive – международна онлайн мрежа от професионалисти в туризма, представена в над 170 държави.