Комисия „Избори“

Комисия „Избори“

от admin admin -
Number of replies: 0

Уважаеми студенти,

Ние, в лицето на Комисия "Избори", сме тези, с които можете да се свържете в случаите на въпроси и нужда от повече информация свързани с предстоящите в края на месеца частични избори. Ние, съвместо с юрисконсулта на НБУ г-н Николай Капев, сме тези, които ще отговарят за коректното, честно и нормално протичане на изборните процеси.

Припомняме ви, че изборите ще се проведат на 28, 29 и 30 май, от 10 до 18 часа всеки един от изброените дни. Изборната секция ще намерите пред отдел "Студенти" в първи корпус, а с нас можете да се свържете като ни пишете на имейл: nbuizbori2018@gmail.com.

Вашите попълнени формуляри можете да изпращате онлайн на посочения имейл, но вашите декларации ще трябва да занесете лично на директора на отдел "Студенти" г-жа Елеонора Александрова, представяйки документ за самоличност. Кандидатури си можете да изпращате на посочения имейл до 17:00 часа на 23 май. След посочения час, нито ние ще приемаме формуляри, нито г-жа Елеонора Александрова ще приема декларации.

При наличието на каквито и да било въпроси, моля, пишете ни на имейла. При наличието на други въпроси извън контекста на частичните избори, моля, обърнете се към Студентски съвет за съдействие. С тях можете да се свържете чрез имейл адрес studentcouncil@nbu.bg.

За повече информация относно изборите, Студентски съвет и редица други неща, моля, посетете уеб страницата на Студентски съвет в сайта на НБУ (https://nbu.bg/bg/students/studentski-syvet).

Благодарим за вниманието и очакваме вашите кандидатури!

С уважение,

Комисия "Избори" 2018.