Durjaven izpit

Durjaven izpit

от Deleted user -
Number of replies: 4
Zdraveite kolegi, Izvinqvam se, che pisha na latinica, no e prez tel. I mi e trudno na kirilica. S edna molba se obrushtam kum vas. Molq, pone 1 , koito si e vzel duejavniq izpit ot DO bakalavar da mi pishi, Interesuvat me nqkoi neshta. Predvaritelno Blagodarq. S pojelanie za mnogo uspehi na vsichki! :)
In reply to Deleted user

Re: Durjaven izpit

от Deleted user -

Симона, не каза какво те интересува, но ще опиша тук накратко, тъй като и аз търсих доста информация преди да се явя, но не намерих и вярвам ще е полезно за тези, на които им предстои :)

Та, днес се явих за пръв път и го взех без никакъв проблем. Изисква се само четене :) Отиваш в 8 сутринта, виждаш къде си разпределен (на таблото пред 207 2-ри корпус). В 8,30 всички взлизаме в съответните зали и в 9 изпитът започва. Имаш 3 часа, като през това време нямаш право да излизаш изобщо дори и с придружител. След това чакаш за устния, който започва в 13ч на друго място. Там комисията извиква по азбучен ред и след като минат всички, излизат и съобщават оценките.

На самия устен изпит, който е един вид събеседване - представи си интервю за работа, се задават всякакви въпроси, но основно около трите въпроса, които са се паднали. Аз лично имам и стаж в сферата на маркетинга и се получи интересна дискусия.

Като цяло няма нищо страшно, важното е да се отиде подготвен.

Успех на всички колеги!