Уважаеми студенти,

Текущото оценяване по курса LAWN302 Административно право и административен процес включва 3 оценки:

1. Електронен тест по административно право - обща част.

2. Електронен тест по административен процес и административнонаказателен процес.

3. Участие в развитие на проект от областта на административно право - специална част.

За освобождаване чрез текущо оценяване от устен семестриален изпит (по два въпроса от конспекта (1) административно право - обща част и 2) административен или административнонаказателен процес) е необходима средноаритметична оценка от двата електронни теста и участието в развитието на проекта не по-ниска от "много добър" (4,50).

Електронните тестове ще се решават в неделни (неучебни) дни, за да има възможност едновременно целият курс да изпълни съответната форма на оценяване.

За да се справите ефективно (постоянно и ритмично) с образователния процес относно усвояването на материала с двата теста, призовавам да правите "малки"-те ежеседмични тестове, които ще бъдат затваряни в рамките на 14 дни.

Участието в развитието на проекта ще протече през месеците ноември и декември 2023 г., а ще приключи в рамките на Дни на административното правосъдие през януари 2024 г.

Всички допълнителни административни въпроси ще бъдат доизяснявани по време на лекции, в приемното ми време и чрез кореспонденция на електронната ми поща.

проф. д. н. Райна Николова

Промяна: понеделник, 2 октомври 2023, 09:32 AM