Университетски театър на НБУ очаква своята студентска публика

Университетски театър на НБУ очаква своята студентска публика

от admin admin -
Number of replies: 0

През учебната 2018/2019 година Университетски театър на НБУ има своя цел: ВСЕКИ СТУДЕНТ НА НБУ ДА ПОСЕТИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В СЕМЕСТЪР СПЕКТАКЪЛ ИЛИ СЪБИТИЕ  НА НАША СЦЕНА

Следете ни на ФБ страницата: Университетски театър  НБУ

Харесайте я, пишете ни на лични съобщения, дайте обратна връзка за видяното, отправяйте предложения. Така ще можем по-продуктивно да работим за ВАС и с ВАС

Очакваме ви още този месец и ако сте първи семестър в НБУ, не пропускайте да се възползвате от еднократен талон за безплатно посещение /може да го намерите в Пътеводител на студентите в НБУ или да удостоверите това със студентска книжка/.

УТ е  един от най-новите театри в гр. София. Залата отговаря  на най- съвременните технически изисквания за спектакли, концерти и различни културни събития.

УТе носител на различни национални и международни награди за професионално и студентско творчество, една от които е  наградата на международното жури от XII Международен фестивал на висшите театрални училища в гр. Бърно, Чехия.

Екипът на Университетски театър упорито работи с цел да разшири възможността за правене на театър - за младите, за иновативните, за всички, които харесват и правят изкуство, и предимно за студентите, и преподавателите  на Нов български университет.