Провеждането на онлайн изпити

Провеждането на онлайн изпити

от Deleted user -
Number of replies: 2

Здравейте,

студент съм дистанционна форма и изпитите, които полагам са онлайн. След промените на Moodle това лято, когато се явявам на изпит, часовникът, който показва колко време остава до края, не се показва на всякъде, а стои в началото на страницата. Това много обърква и отнема време да проверяваме колко остава до края, а понякога се оказва, че времето е свършило и системата ме изхвърля. Ако има вариант часовникът да бъде върнат (както беше преди), ще бъде страхотно и винаги ще знаем, колко време ни остава.

Благодаря

In reply to Deleted user

Re: Провеждането на онлайн изпити

от Deleted user -

Здравейте.

Това, което описвате е технически проблем, който е свързан с Мудъл и ние предадохме вашият проблем към администраторите на системата. Всичко ще бъде наред. Желая ви приятен и успешен ден.

 

 

In reply to Deleted user

Re: Провеждането на онлайн изпити

от Deleted user -

Здравейте, 

Отново пиша за същият проблем. Става въпрос за часовника, който се движи заедно с преместването на страницата ( надолу и нагоре) по време на онлайн изпитите. Предишният път, когато писах не зависеше оценката ми от този часовник, а просто ми отнемаше време да го следя, но на последният изпит, на който се явих за една секунда не успях да си отбележа последния отговор. Вместо 23т. и оценка 5, имам 22т. и оценка 4.

Много моля, да обърнете внимание на този проблем, защото времето, което отнема да се следи оставащото време, е почти колкото за един въпрос.

Още веднъж, благодаря предварително.