Текущото оценяване (ТО) включва 8 оценки:

× Две оценки от писмени работиТ1 и Т4 - на поне ДВЕ есета през семестъра (Argumentative essay and Opinion essay)

          NB Работете самостоятелно и не преписвайте! Работите в Мудъл се проверяват за плагиатство!

× Оценка от устна изява: Т2 - презентация, подкрепена с Пауърпойнт слайдове и/ или участие в дискусия по тема от учебника (с поне две монологични изложения/включвания в дискусията  за изразяване и защита на собствено мнение, не по-кратки от 3 мин. общо, поне 1 въпрос към друг участник и поне един отговор на зададен въпрос) 

× Оценка от портфолио: Т5 - може да включва всякакъв вид самостоятелна продукция, като работа в Мудъл форумите, упражненията за развиване на различни умения, лексика и граматика към всяка тема, както и всички писмени работи и други текущи задачи и проекти (самостоятелни или групови), зададени от преподавателя/ите

× Две оценки - от междинния и финалния тестове: Т3 и Т6 - съответно в средата на семестъра и в края на семестъра по график 

×"Kонтролна работа": Т7 -  оценка от ОООК410Т (средно аритметична от оценката по лексика и тази по граматика от всички задачи в Т-курса)

× Оценка за присъствие и участие: Т8 - в зависимост от броя часове, в които се присъства и участва общо за ОООК410P и ОООК410T (150 ч. - 6; 120 ч. - 5; 90 ч. - 4, 60 ч. - 3, до 49 ч. - 2)

          NB Студентът трябва да има минимум 6 от горепосочените оценки, като трябва да са представени всички категории (писане, говорене, и т.н.). Курсът може да бъде завършен и с текуща оценка Слаб (2) за присъствие, но това ще намали съответно окончателната оценка.

          NB Ако студентът не успее да завърши курса с ТО, то той се явява на изпит за ниво B2 в рамките на сесията - писмен и устен.

***

Примерни тестове за ниво B2 можете да намерите в Moodle в pdf. формат или on-line в раздел „Оценяване по български, чужд език и компютри”: 

http://e-edu.nbu.bg/mod/resource/view.php?id=6028 .

 

Успешна работа!

Екипът на B2

Промяна: сряда, 29 юни 2016, 21:16 PM