В Артес приготвят много вкусна мусака. Защо няма как да разберем кога ще такава ще се предлага, тогава?
Предлагам да се направи така, че да става ясно поне една седмица предварително през кой ден какви вкусотии ще има в Артес. Защото, например, някои студент като има такъв график, че му се налага да обядва в студентския стол двукратно в рамките на една седмица, но не може да си позволи обед там и в сряда, и в четвъртък, коректно е да може да си направи сметката кога да обядва там, за да може да има по-големи вкусотии. Така например ако аз зная, че в дните А и Б ще трябва да обядвам в университета, но в единия ще трябва да си нося сандвич от вкъщи - ако знам, че в деня А ще има мусака, а в деня Б - лазаня, ще си нося сандвич в деня Б, защото лазанята не ме грабва с особени качества, а мусаката е много вкусна.